FOTBALIALOMITA.WEEBLY.COM este viitoarea noastra adresa incepand din vara

adrese de contact:fotbalialomita@yahoo.com si facebook.com/fotbalialomita



1 nov. 2010

in memoriam






TIFREA FANEL
(22.01.1957-30.10.2010)
Intr-o zii insorita de toamna tarzie,miscarea fotbalistica fetesteana plange moartea celui care a fost TIFREA FANEL,unul dintre componentii echipei de aur a fotbalului fetestean.
spectacolul oferit de acea generatie va ramane vesnic in inimile si mintile generatiei mai varstnice a Fetestiului,cand acea echipa din acele vremuri,RAPID FETESTI,reusea sa umple mereu tribuna stadionului municipal.chiar si dupa ce sa retras din activitatea fotbalistica ca jucator,''nea Fanica''asa cum era el cunoscut de cei prezenti la stadion,era nelipsit de la jocurile echipei etapa de etapa indiferent de vremea de afara,sustinand echipa pe care el a iubit-o foarte mult si mai ales incurajandu-si cei doi fii carora le-a insuflat dragostea pentru fotbal si culorile clubului fetestean.
tribuna fetesteana va devenii incepand de la etapa viitoare mult mai saraca,dar strigatele si incurajarile lui vor rasuna pentru totdeauna.cu siguranta ca si de sus din ceruri,acesta va incuraja cu aceiasi patima formatia fetesteana.
A iubit asa de mult culorile alb visiniu pentru ca destinul a facut ca si in ultima zii din viata lui sa fie alaturi de ele si de fiul sau incurajandu-l din tribuna.
A plecat azi in Imparatia Cerurilor ,dar a luat cu el si fularul alb visiniu pentru a se alatura acolo galeriei marilor artisti,mai ales ca astazi echipa lui de suflet RAPID are meci diseara.
Cuvintele sunt prea sarace si putine uneori pentru a descrie durerea in aceste momente,dar toti cei care l-au condus azi pe ultimul drum au avut numai cuvinte de lauda,si regreta ca totii ca au pierdut un coleg,un prieten,un vecin,de mare cinste si caracter.
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE
,,rapidistii adevarati nu mor niciodata''

Despre mine

Fotografia mea
ialomita, Romania
site dedicat fotbalului ialomitean la toate categoriile. adresa de email..fotbalialomita@yahoo.com